Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Μαινόμενη γυναίκα έδιωξε κακήν κακώς επίδοξο ληστή στις Αρχάνες

Το χαμόγελο μίας ανήλικης και η έφοδος μίας γυναίκας από τις Αρχάνες ήταν αρκετά για να διώξουν τον ένοπλο ληστή που αποπειράθηκε να πάρει τα χρήματα από την ταμειακή μηχανή σε μίνι μάρκετ στις Αρχάνες προχθές το βράδυ.
Το περιστατικό έγινε λίγο μετά τις 10 μ.μ όταν στην επιχείρηση της οικογένειας από τις Αρχάνες βρισκόταν η 12χρονη κόρη των ιδιοκτητών του μίνι μάρκετ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τη στιγμή που στο κατάστημα βρισκόταν μονάχα το μικρό κορίτσι εμφανίστηκε ένας άνδρας που είχε καλύψει το πρόσωπό του με κουκούλα και στα χέρια του που δεν διευκρινίζεται εάν φορούσε γάντια, κρατούσε ένα όπλο.
Ο ληστής μιλώντας καθαρά ελληνικά φώναξε στο μικρό παιδί «ληστεία, ληστεία» κι εκείνο χωρίς να τρομοκρατηθεί χαμογέλασε, πιστεύοντας ότι κάποιος έκανε ένα κακόγουστο αστείο.
Για κακή τύχη του ληστή το σπίτι της οικογένειας είναι μεσοτοιχία με το μίνι μάρκετ στο οποίο υπάρχουν κάμερες που αν και δεν καταγράφουν, δείχνουν το τι συμβαίνει στο κατάστημα μέσα από τα μόνιτορ που υπάρχουν στην οικία.
Στο σπίτι εκείνη τη στιγμή ήταν η μητέρα και ο πατέρας του παιδιού. Η μητέρα του βλέποντας ότι το παιδί της απειλείται «όρμησε» στο δρόμο κι άρχισε να φωνάζει. Η αντίδραση αυτή της γυναίκας τρομοκράτησε το ληστή ο οποίος έφυγε τρέχοντας με τα πόδια, φοβούμενος τις αντιδράσεις της γυναίκας η οποία όπως λένε οι πληροφορίες ήταν έτοιμη ακόμη και να τα βάλει με το ληστή για να προστατεύσει την κόρη της.
Στο σημείο παρά το γεγονός ότι η προσπάθεια του δράστη δεν στέφθηκε με επιτυχία, επικράτησε πανικός. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις από το τμήμα Περιφέρειας και το ΤΑΕ έσπευσαν στο σημείο και για ώρες αναζητούσαν τον επίδοξο ληστή, χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης φορούσε ρούχα εργασίας και απομακρύνθηκε από το σημείο με ένα αυτοκίνητο. Εκτίμηση κάποιων αστυνομικών είναι ότι το όπλο δεν ήταν αληθινό, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν αποδεικνύεται καθώς οι κάμερες που υπάρχουν στο μίνι μάρκετ δεν κατέγραψαν τις κινήσεις του.
πηγή: cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου