Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Επανασχεδιασμός του βρεφονηπιακού σταθμού Αρχανών

DSC02999

Στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στις Αρχάνες, έγινε χθες η παρουσίαση της μελέτης ανάπλασης- ανακατασκευής του Βρεφονηπιακού Σταθμού Αρχανών από την εταιρία Cube concept ltd.

Η κεντρική ιδέα για τον επανασχεδιασμό του βρεφονηπιακού σταθμού βασίστηκε σε μια σειρά από προκλήσεις, που αφορούν την μικρή δυναμικότητα σε αριθμό παιδιών που φιλοξενεί ο Βρεφονηπιακός Σταθμός Αρχανών σε σχέση με τον αριθμό των δημοτών, την ανεπαρκή εκμετάλλευση όλων των κτιριακών εγκαταστάσεων και την λειτουργικότητα του χώρου, ώστε να επανασχεδιαστεί το κτίριο με αύξηση δυναμικότητας των παιδιών και ταυτόχρονα την όσο το δυνατό ελάχιστη αύξηση του όγκου του κτιρίου.

Η συγκεκριμένη μελέτη εντάσσεται στα πλαίσια του γενικότερου προγραμματισμού της Δημοτικής Αρχής για την ανάπλαση των υποδομών φροντίδας παιδιών του Δήμου και την ένταξή τους σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα.

πηγή: cretalive

1 σχόλιο:

  1. Πώς δόθηκε άραγε η μελέτη σε αυτή την εταιρία; Απ' ότι ξέρω, οι μελέτες αναθέτονται με απόφαση δημοτικού συμβουλίου, και το δημοτικό συμβούλιο Αρχανών Αστερουσίων συνεδρίασε στις 21-1 και δεν υπήρχε αυτό το θέμα. Αν υπήρχε στη συνεδρίαση του περασμένου σαββάτου, δεν το γνωρίζω, αλλά και να ήταν, πρόλαβε και έκανε κιόλας τη μελέτη;;;
    Αρχίσανε οι μπουγάδες μου φαίνεται, και νωρίς νωρίς...

    Γιάννης Μπιμπάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή